Cukrászdába járni jó!

Cukrászdába járni jó!

Sokan várták már Beregszászban és környékén, hogy megnyíljon a Hermina cukrászda.

Miután Mezőkaszonyban és Nagyszőlősön is sikeresen működik, és sokak számára közkedvelt hellyé vált, szombaton, azaz március 8-án végre Beregszászban is megnyitotta kapuit a színvonalas cukrászda, kávézó.

Hagyományos és különleges torták, krémesek, desszertek, piték, rétesek, édes és sós teasütemények, házi csokoládé, főzött olasz fagylalt – mindez szeretettel várja a kényeztetésre váró vendégeket.

A Herminában nemcsak a finomabbnál finomabb sütemények minőségére figyelnek oda, hanem nagy hangsúlyt fektetnek a családias hangulat kialakítására, a felszolgálásra.

hermina1

A cukrászda tulajdonosa, illetve alkalmazottjai bíznak abban, hogy a cukrászda felkeresése kellemes élményekkel gazdagítja a vendégeket, akiket visszatérőként gyakran üdvözölhetnek a jövőben!

Tamási Irénke nemcsak cukrászdái, étterme színvonalasságát, minőségét tartja fontosnak, hanem a magyar lakosság anyanyelven történő kiszolgálását is. A Mezőkaszonyban található Hermina étterem-cukrászda az Itt Magyarul Is (IMI) mozgalom első tagjai között szerepelt. A nagyszőlősi üzlet a megnyitása után nem sokkal szintén csatlakozott a mozgalomhoz. A cukrászda és az étterem alkalmazottjai közül mindenki beszél magyarul. Ezt jelzi az üzlet ajtajára kiragasztott matrica is, mely a mozgalom logóját ábrázolja. Hamarosan a beregszászi cukrászda ajtaján is látható lesz az IMI felirata.