A Találka étterem nemzeti ételek mellett kitűnő helyi ételspecialitásokkal valamint tájjellegű borok széles választékával várja vendégeit.
Kínálatukban több mint ötven főétel szerepel, melyeket baromfihúsból (csirke, pulyka, kacsa), sertés-, borjú- és birkahúsból készítenek. A menüsorban természetesen helyet kaptak az édesvízi – harcsa, pisztráng, csuka, ponty, busa – és tengeri – vörös sügér, hek, tonhal stb. – halakból készült ételek és ételspecialitások.
A magyar, az ukrán, az orosz, a szlovák, a lengyel konyha legjobb hagyományait, ízeit ötvöző hidegtálak, zöldség- és húsos saláták páratlanul gazdag választéka. Frissen elkészített hal (ponty) egyenesen az étterem akváriumából!
Otthonos ízek, figyelmes kiszolgálás várja a vendégeket.
Egyszerre 250-300 vendég elhelyezésére nyílik lehetőség.
Az étteremben gyakran kerül sor esküvőkre, baráti találkozókra, konferenciákra, születésnapokra, ifjúsági estekre, vállalati rendezvényekre.
Legutóbbi hozzászólások