[one_half]

Hol van IMI?

Az Itt Magyarul Is mozgalom játékot indít „Hol van IMI?” címmel. Az akció lényege, hogy Kárpátalján minél több magyar nyelvű cégtáblával (is) rendelkező vállalkozást, üzletet, szolgáltatást találjon, és ezt játékszabályoknak megfelelően igazolja. A beküldők között értékes nyereményeket sorsolunk ki. Induljon tehát el Kárpátalja településein és keresse meg, hogy hol van IMI? Melyik helyről lehet elmondani, hogy Itt Magyarul Is beszélnek, szolgáltatnak.

holimi1

Verseny kezdete: 2013.12.02.

Sorsolás: 2013.12.27. (módosítva)

A nyeremények listája a vállalkozók további felajánlása által folyamatosan bővülni fog.

[/one_half][one_half_last]

A Hol van IMI? akció játékszabályai

[list style=”style2″ line=”no”]

  • Kárpátalja tetszőleges településén találjon olyan vállalkozást, üzletet, szolgáltatást, stb. (továbbiakban egységet), melynek magyar cégtáblája van.
  • Készítsen fényképet az egységről. A fotón egyértelműen látszania kell: a magyar nyelvű feliratnak, egy IMI logónak (letölthető ITT) és a játékba benevező személynek.
  • Küldje be a fotót az [email protected] email címre. A levélben jelezze a következő adatokat: teljes név, elérhetőség (email cím, telefonszám, vagy Facebook-profil linkje, vagy skype-cím), a lefényképezett egység pontos címe.
  • Minden beküldött fénykép adminisztrátori jóváhagyással kerül játékba. A jóváhagyásról e-mailben értesítjük.
  • Minél több helyszínről küldd be fényképet, annál nagyobb eséllyel vesz részt a sorsoláson.
  • A követelményeknek megfelelő beküldött fényképeket az ittmagyarulis.eu honlapon és a mozgalom Facebook-profilján tesszük közzé.
  • A sorsolás időpontja: 2013. december 27., 15.00 (közép-európai i. sz.) (módosítva)
  • A sorsolás nyilvános, jellege nyitott. Minden résztvevőt értesítünk a sorsolás helyszínéről és a kisorsolandó nyereményekről.
  • A nyerteseket a megadott, elérhetőségen értesítjük a nyereményről és annak átvételi módjáról.
  • A legérdekesebb fotókat különdíjban részesítjük.

[/list][/one_half_last]

A nyeremények

[two_third]

Kétszemélyes romantikus hétvége

7vege420 [/two_third][one_third_last]

Pro Cultura  Subcarpathica felajánlása

Non-profit civil szervezet, melynek célja hogy a kultúra (és annak minden szegmense) által továbbépítse, erősítse, fejlessze a kárpátaljai magyar közösséget. A szervezet olyan civil képződmény, amely a konzervatív értékekre épül, de emellett nem zárkózik el a kultúra modern és posztmodern értelmezésétől, a kortárs kezdeményezésektől sem. [/one_third_last][two_third]

Kétszemélyes belépő a Kaszonyi Termálfürdőbe

kaszony420 [/two_third][one_third_last]

II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola felajánlása

A Főiskola kezdettől fogva nemcsak oktatási intézményként, hanem kulturális és szellemi központként is szolgálja a Kárpátalján élő magyarságot. Ezt jelzi többek között az a számos kulturális, tudományos rendezvény, amelyek a Főiskola szervezésében kerülnek lebonyolításra. [/one_third_last][two_third]

Kétszemélyes vacsora a Hermina étteremben

hermina420-1 [/two_third][one_third_last]

Hermina étterem felajánlása

Az étterem-cukrászda Kaszonyban 2013 őszén nyitotta meg kapuit az ínyenc konyhára, az ínycsiklandó édességekre és a színvonalas vendéglátásra vágyó publikum előtt. Céljuk, hogy vendégeik kellemes, igényes környezetben kóstolhassák meg a földközi-tengeri térség, az olasz és a magyar konyha, ill. az osztrák-magyar gasztronómiai kulturális hagyatékunk válogatott cukrászati remekeit. [/one_third_last][two_third]

Kétszemélyes vacsora a Hermina étteremben

hermina420-2 [/two_third][one_third_last]

Hermina étterem felajánlása

A cukrászati kínálatukban a torták, krémesek, desszertek, piték, rétesek, édes és sós teasütemények, házi csokoládé, főzött olasz fagylalt mellett olyan különlegességek is megtalálhatóak, mint az Eszterházy-, a Dobos-, a barackos köles- és a szabolcsi mákos-almás torta (Magyarország Év tortái 2011 és 2012), a kalocsai rétes vagy a szlovén gibanica. [/one_third_last][two_third]

Kétszemélyes vacsora a Namény étteremben

nameny420 [/two_third][one_third_last]

Namény étterem felajánlása

Ízletes vacsora 2 személy részére Beregszász belvárosában. [/one_third_last] [one_half]

Gembird Cam90u Webkamera

gembirdcam312

EcotradeInform Ltd felajánlása

Az Ecotradeinform Ltd. Számítástechnikai szaküzlet 1992-ben nyitotta meg kapuit vásárlóinak. Azóta szüntelenül próbál szaktudásához mérten eleget tenni a kliensek elvárásainak, s mindezt békés és barátságos körülmények között.

[/one_half][one_half_last]

Ajándékkosár

kosar312-1

„GENIUS” Jótékonysági Alapítvány felajánlása

A “GENIUS” Jótékonysági Alapítvány 2011-ben jött létre. Alapítói a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola és a Kárpátaljai Magyar Pedagógusszövetség. Tevékenységet elsősorban informális oktatásszervezés és tehetséggondozás terén fejt ki.

[/one_half_last] [one_half]

Ajándékkosár

kosar312-2

„GENIUS” Jótékonysági Alapítvány felajánlása

Tevékenységének három fő iránya van: kárpátaljai magyar középiskolások körében végzett tehetséggondozás, felsőoktatásban tanuló kárpátaljai magyar hallgatók körében végzett tehetséggondozás, és ösztöndíjakkal kapcsolatos információszolgáltatás.

[/one_half][one_half_last]

Portré fotózás

portre312

Portré Fotóstúdió felajánlása

Fotószolgáltatások minden téren (esküvő, ballagási portrék, emlékalbumok, események, rendezvények, modellfotózás, stb.) Az üzletben kaphatóak képkeretek, albumok, fotópapírok. Továbbá fotónyomtatás, nagyméretű nyomtatás, vászonra nyomtatás és egyéb fotószolgáltatások.

[/one_half_last]