Ingyenes jogsegélyszolgálat Beregszászban

juszticia imi

Mik a teendők az ingatlanok átíratásánál, milyen jogai vannak a minket megállító rendőröknek, vagy mit kell tennünk a végrendeleti papírok érvényesítéséhez. A Pro Cultura Subcarpathica civil szervezet által működtetett Itt magyarul is mozgalom ingyenes jogsegélyszolgálatot létesített, hogy segítsen a kárpátaljai magyar közösségnek eligazodni az ukrán jogszabályok „hálójában”. A mozgalom jogásza hétről hétre várja az érdeklődőket, a következő alkalomra június 12.  9:00 – 16:00 közép európai idő szerint kerül sor. A jogsegélyszolgálat témája a Végrendelet, örökség és minden ami ezzel jár. Miért érdemes végrendeletet írni és kihez forduljunk?  De bármilyen más témakörben is bizalommal fordulhatnak hozzánk. Például: Szubvenció (субсидія), annak igénylése, az űrlapok kitöltése. Mobilizáció Ukrajna területén. Hogyan lehet honosítani a külföldi diplomákat Ukrajnában?

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a Fodó Sándor Kulturális Központban (II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola Felsőfokú Szakképző Intézetének tetőtere (90 202 Beregszász, Kossuth tér 6.)

További információért érdeklődni a jogsegélyszolgálattal kapcsolatban az [email protected] e-mail címen, vagy a következő telefonszámon lehet: 00380-31-41-4-29-68/148-as mellék.

Forduljanak hozzánk bizalommal!