2016 tavaszán megalakult a Beregvidék Ifjúsági Sportegyesület. Tevékenységünket 60 gyerekkel és 3 edzővel kezdtük el. A mai napra városunkban 140 fiú mellet 30 lánygyermekkel foglalkozik 7 edző. Ezen kívül két községben (Bátyhú és Nagybereg) további két edzőnél 90 gyerek edz heti két alkalommal. A klubban 2003 és 2012 közötti gyerekekkel folyik a foglalkozás. A kis tehetségek toborozása többségben a Beregszász városi és járási iskolából történik.

A megalakulásunktól kezdve három korosztállyal veszünk részt a Kárpátaljai Megyei Ifjúsági Bajnokság felső osztályában. A többi korosztályos csapatunk a Beregszászi Járási Ifjúsági Bajnokságban szerepelnek.

2016 júniusában együttműködési megállapodást kötöttünk a Nyiregyházi Sportcentrum és a Bozsik József labdarúgó akadémiával. 2017 júniusában új megállapodást kötöttünk a Nyíregyháza Spartacus BJLA-val. Ezen két év alatt közel 30 magyarországi tornán tudtunk részt venni, mely nagy részben köszönhető a fentebb említett megállapodásoknak. Továbbá ezen idő alatt a Beregvidék ISE a szerződéshez híven felhívja a klubban futballozó tehetségekre. Jelenleg már 12 játékosunk Csengeren tanul és az ottani sport klubban edz és játszik és további öt az akadémián, Nyíregyházán. Ezen kívül 25-30 kisebb korosztályban játszó labdarúgónkat folyamatosan figyel az akadémia megfigyelője.

További céljaink közt szerepel újabb három kihelyezett edző működtetése Borzsován, Badalóban és Jánosiban. Továbbá dolgozunk azon, hogy megfeleljünk az együttműködési megállapodásnak, és azon törekszünk, hogy minél több magyar ajkú tehetséges labdarúgó kerüljön az akadémiára.

Jelenleg 5 szakképzett edzővel dolgozunk 7-14 éves gyerekekkel akik a magyarországi versenyrendszerbe szerepelnek Csenger Fc szineiben.

Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy 2017-től lánycsapatokat is sikerült toboroznunk, akik Kárpátalján a legjobbak, az anyaországban is dobogós helyeken végeznek minden évben.

Magyarul beszélő munkatársak:

Panulin László (elnök, edző “C” licensz U9-10 korosztály)

Lőrincz Zsolt (igazgató,  edző “C” licensz U15 -16 leány korosztály )
Péter György ( edző “C” licensz U11-12 korosztály)
Antal Roland ( edző “C” licensz U13-14 korosztály)
Nagy Miklós ( edző “C” licensz U7-8 korosztály)
Ohar Román ( edző “C” licensz U17 -18 leány korosztály)

Cím & Kapcsolatok

Our Address

-

Telefon

-

E-mail

-

Web

-