Van egy vágya, hogy javítson az egészségén és közben egy jót pihenjen? Mind ezt meg lehet találni egy modern hotel és turisztikai rekreációs komplexumban melynek neve “Helikon”. Itt olcsó árakon, a legmagasabb szinten, Önnek, Kárpátalján, felejthetetlen nyaralást tudunk kinálni.
A hotel és turisztikai rekreációs komplexum egész évben működik, tavasztól télig kellemes pihenést biztosit.

A „Helikon” a Beregszászi járási Jánosi községben található, melytöl nem messze zárt és nyitott tipusu termálviz medencék találhatók.
A Beregszászi pihenés lhetőséget nyit a Kárpátok egyedi jellegű friss levegője, festői fajai, hegyei és völgyei megismerésére, egészsége és jókedve javitására és mind ez olcsó áron.

A menü az étteremben hagyományos ételekből és helyi specialitásokből áll, a magyar és Kárpátaljai ízletes inyjencekböl . Kóstolja meg a hagyományos gulyás, bogrács, levest, bab – levest, tarhonyát, lecsót, kőrtős kalácst, lángost és más finomságokat. Nem messze Helikontol található gyógy ásványvíz források és termálmedencék.

A háromcsillagos ” Helikon ” hotel és turisztikai rekreációs komplexben az Ön számára a Kárpátokban csodálatos pihenést, vadászatot, horgászatot, autó kirándulásokat, turisztikai kirándulásokat, pikniket, pihenést gyermekekkel sport-és játszótéreken tudunk kinálni. Pihenjen velünk, a Helikonban megtalál mindent, amire szüksége van, amire a szíve vágyik.

A hotel étteremet, finn szaunát, medencéket (zárt és nyitott tipusu), valamint pezsgőfürdő, asztalitenisz és biliárd, játszótér és edzőterem, piknik pavilonok, futballpályát és más kényelmeket és kikapcsolódást biztosit.
Még mindig gondolkodik? Inkább, hívjon minket, a Helikon hotelbe tudunk ajánlani olcsó és minőségi nyaralást Kárpátalján (Kárpátokban), mi biztosítjuk a legjobb pihenést és kikapcsolódást.

Helikon szálloda közelében bank, gyógyszertár, posta, orvosi rendelő találhatók. Az 500 méterre szállodátol gumiabroncs szerelés és egy kilométerre szállodátol tankoló találhatók.

Nyitvatartási idő

Hétfő

-

Kedd

-

Szerda

-

Csütörtök

-

Péntek

-

Szombat

-

Vasárnap

-

Cím & Kapcsolatok

Our Address

90233 Makkosjánosi, Sevcsenkó út, 45. Beregszászi járás, Ukrajna.

GPS

48.25098361506876, 22.61892981827259