A Kárpátaljai Református Egyház még a ’90-es években indította el a Küldetés c. havilapot, mellyel elsősorban Kárpátalja magyar reformátusságát akarta megszólítani. A lelki és a fizikai építkezés ideje volt ez, amikor egy elnyomó rendszer alól szabadulva önazonosságát és új jövőképet épített ez a nemzetrész.
Az idők nem lettek kedvesebbek az itt élőkhöz. Ma kilátástalanságot látva sokan elhagyják házukat, rokonaikat, és a jobb megélhetés reményében más országokba költöznek. Az egyháznak és írott szócsövének, a Küldetésnek, egyik legfontosabb feladata az lett, hogy a kárpátaljai lakosságot maradásra bírja. Ezt szorgalmazzák buzdító üzeneteik, miközben beszámolnak az egyházi élet eseményeiről, a lelki és fizikai építkezésekről.
2006-tól a Küldetés megújult formában jelenik meg. A korábban lelkészek és lelkes önkéntesek szerkesztette lap feladatköreit szakemberek vették át, a terjesztést a református iratmisszió végzi. Így a református egyház 4600 példányban megjelenő lapja havonta eljuthat mind a 108 gyülekezethez.

Felelős szerkesztő: Taracközi Ferenc
Főszerkesztő: Marton Erzsébet
Olvasószerkesztő: Taracközi Marianna
Tördelőszerkesztő: Fábián Zoltán
Korrektor: Marton Erzsébet, Fábián Katalin
Munkatársak: Fábián Katalin, Nagy Gabriella, Lajos Mihály, Taracköziné Nemes Mónika
Szimkovics Tibor – tudósító, újságíró

Nyitvatartási idő

Hétfő

-

Kedd

-

Szerda

-

Csütörtök

-

Péntek

-

Szombat

-

Vasárnap

-

Cím & Kapcsolatok

Our Address

90202 Beregszász, Kossuth tér 4.

GPS

48.205877968239356, 22.643423080444336