“Orline gnizdo” szanatórium, ami magyarul Sasfészket jelent, a környék legmodernebb kivételes szabadidős és wellness üdülő központként is fészket jelent a pihenésre vágyók számára, amely a Kárpát-medence legmelegebb részén a szeszélyes és kiszámíthatatlan Kárpátok legnagyobb hegyi Tisza folyó partján a Fekete-hegy lenyúló lábainak lankás ölelésében helyezkedik el, Nagyszőlős járási központ mellett a festős “Vinnicski” területrészben. Ismételhetetlen és kivételes csodálatos természeti környezetben az erdős hegyhátak és a sziklás meredélyek váltják egymást magukhoz csalogatva az alpinizmus kedvelőket. A szanatórium közvetlen szomszédjában fekvő mély és kristálytiszta vizű tó, és éjszakai kivilágításban tündöklő mesterséges vízesés segítenek „elfeledkezni”, elfelejteni a dolgos hétköznapok fáradságát és nyújtanak valóságos felüdülést azután vágyóknak.

A messzevidékről ismert kárpátaljai vendégszeretet, jellegzetes sajátos hagyományok ápolása, és az intézmény eredeti konyhája teszi lehetővé, hogy az otthon kényelmét érezzék a felüdülést keresők. Igazán javasolt azoknak, aki szereti összekötni a pihenést a szabadidő hasznos eltöltésével az egészségük megőrzésére, terápiás kezelésekre. Vinogradivscsina utánozhatatlan természeti környéke vonzza az üdülésre vágyókat egész Ukrajnából, valamint a közeli és távoli határok mögül. Nem hiába mondják: “Aki valaha is a Kárpátokban járt, az itt hagyja a szívének egy darabját”.

“Orline gnizdo” szanatórium egy komplett szolgáltatási csomagot kínál az Önök részére, ami szállást, háromszori étkezést, uszoda használatot, kombinált fizioterápiás, ortopédiai, traumatológiai, neurológiai, kardiológiai, pulmonológiai kezelést tartalmaz.

A szanatóriumban a vendégek elhelyezésére minden kényelemmel ellátott 20db kétágyas szoba és 7 db háromágyas szoba van.

Az apartmanok autonóm műholdas TV -vel, hűtőszekrénnyel, zuhanyozóval, mosdóval, WC, villanyszárítóval, légkondicionáló – klímakontrol berendezéssel vannak felszerelve. A szobák modern dizájnját valódi fafajtákból gyártott bútorok egészítik ki.

A “luxus” és “félluxus” kategóriájú apartmanokban van lehetőség pótágyak elhelyezésére.

“Luxus” apartman
“Online gnizdo” szanatórium a vendégek elhelyezésére 4db két férőhelyes és 3db három férőhelyes “luxus”kategóriájú, és 1 három férőhelyes “Szuper luxus” apartmanokat ajánlja fel. Ezek mind kétszobás kényelmes nagy franciaágyal (két férőhelyes) vagy egy franciaágyal és egy egyszemélyes (háromágyas szoba) ágyal berendezett apartmanok, egy-egy bútorozott nappalival.

A szobák modern valódi fafajtákból gyártott bútorokkal van berendezve. Minden szobában van egy nagyképernyős TV független műholdas tv-adással, légkondicionáló, klímakontrol, hűtőszekrény, konyhai felszerelés, modern vízvezeték, zuhanyzóval, elektromos szárítóval és a vendégek számára ruhakészlettel a medence használatához.

“Félluxus” apartman
A vendégek elhelyezésére 8db két férőhelyes és 3db három férőhelyes “félluxus” kategóriájú apartman van. Ezek mind kétszobás kényelmes nagy franciaágyal (kétszemélyes) vagy egy franciaágyal és egy egyszemélyes (három férőhelyes) ágyal berendezett apartmanok. A szobák modern valódi fafajtákból gyártott bútorokkal vannak berendezve. Minden szobában van egy nagyképernyős TV független műholdas tv-adással, légkondicionáló, klímakontrol, hűtőszekrény, konyhai felszerelés, modern vízvezeték, zuhanyzóval, elektorszárítóval és a vendégek számára ruhakészlettel a medence használatához.

Standard kategóriájú szobák
“Orline gnizdo” szanatóriumban a vendégek számára 8db egyszobás kétágyas Standard kategóriájú szobák vannak. Ezek egyszobás egyszemélyes ágyakkal berendezett szobák. A szobák modern valódi fafajtákból gyártott bútorokkal vannak berendezve. Minden szobában van egy nagyképernyős TV független műholdas tv-adással, légkondicionáló, klímakontrol, hűtőszekrény, konyhai felszerelés, modern vízvezeték, zuhanyzóval, elektromos szárítóval és a vendégek számára ruhakészlettel a medence használatához.

A pihenők rendelkeznek egy teljesen kiegyensúlyozott étkezéssel az étteremben, amely nagy terme be van rendezve nagyképernyős TV-el, légkondicionálóval és szellőztető rendszerrel. Este az étteremben játszik az élő vokális és hangszeres együttes. A komplexum bárjában finom desszert, természetes gyümölcslevek, és különböző alkoholos italok óriási választéka áll a vendégek rendelkezésére. Itt lehet értékelni a kárpátaljai borok igazi ízét és élvezni a Franciaország és Grúzia borok ízét. És a „Kárpátaljai”  kávé a legszigorúbb elméjű kávé-rajongókat is kellemesen meglepi.

Nyitvatartási idő

Hétfő

-

Kedd

-

Szerda

-

Csütörtök

-

Péntek

-

Szombat

-

Vasárnap

-

Cím & Kapcsolatok

Our Address

90300 Nagyszőlősi járás, Vinnicski traktus, 35

GPS

48.1470759583215, 23.086395263671875